Serie fra 2017
Genre: | Dokumentar |
---|---|
Tilføjet: | 1/1 2017 |
Sammen rejser vineksperten Harold Hamersma og romanforfatteren Ronald Giphart til det solbeskinnede Californien. Formålet med rejsen er at forvandle vinelskeren Ronald til en ægte vin-connaisseur!
Det er et spørgsmål om smag! Ronald lærer at kombinere vin og mad. De to herrer går på opdagelse for at finde ud af, hvor godt forskellige druesorter kan kombineres til vin.
USA er så aparte! Harold og Ronald møder en nyskabende vinproducent. De spiser vinpizza og får et indblik i en af de mest indflydelsesrige restauranter i verden.
Denne uge handler om indbegrebet af USA: burgere, bacon og cowboys. Harold og Ronald undersøger, om fastfood og vin er en kombination, der fungerer, om cowboys drikker vin, og hvad hemmeligheden bag en god, ærkeamerikansk steak er.
Luksus, luksus, luksus. Det er det, det handler om i denne uge! Harold og Ronald tester, om en meget dyr vin smager meget bedre end en billigere, og de finder ud af, hvilken slags morgenmad en berømt kok serverer. De to herrer tester det hele.
Harold og Ronald tester, om den samme vin smager helt anderledes ved den første slurk sammenlignet med den anden slurk. Og i dag på White, Rosé and Red Trip får I det sjove i madkonkurrencer at se.
Harold og Ronald undersøger, om man virkelig stadig kan finde guld i Californien, om staten med den gyldne fortid også har en gylden fremtid i vente, og hvordan det føles at sidde i den samme bar, hvor stjernerne regelmæssigt sidder.