Serie fra 2018
Genre: | Dokumentar |
---|---|
Tilføjet: | 1/1 2018 |
Rob begynder eksperimentet med familien Groeneveld. I dag har Rob inviteret den libanesiske kok Michel. På menuen står en vegetarret: Falafel med baba ganoush. Det bliver en tilvænningssag for kødelskere.
På dag to vises Rob rundt i familien Groenevelds stalde. Efter at have oplevet deres kulinarisk dåb med det libanesiske køkken i går, står dagens menu på en krydret, afrikansk overraskelse.
I dag ankommer nye gæster til B&B’en. Rob hjælper Jacqueline med forberedelserne og spørger også ind til hendes livretter. Denne aften står der kød på menuen, men da familien ser svineindvolde som forret, er de ikke særligt begejstrede.
Rob møder gæsterne fra B&B’en og pointerer, at Jacqueline burde opføre sig som en rollemodel, når det kommer til mad. På den fjerde aften server de indiske kokke Soe og Shamni en meget krydret, vegetarret.
På den sidste dag med familien Groeneveld laver vietnameseren Mai Honkoop-Nguyen mad til familien. Vil hendes østlige køkken fornøje familiens Groenevelds smagsløg?
I dag er Robs første dag med en ny familie: Familien Wiedemeijer fra Broek i Waterland. Og han har inviteret kok Miniya fra Eritrea. På menuen står injeras, syrlige pandekager, der spises med fingrene.
I dag laver kok Mohamed Ali Ben Ghalloum mad til familien Wiedemeijer fra Broek i Waterland. Han laver tunesisk couscous med fisk. Vil familien værdsætte denne krydrede ret?
I dag tilbereder den græske kok Takis Panagakis blæksprutte til familien Wiedemeijer. Får tentaklerne gode point eller vil bondefamilien finde dem uappetitlige?
På eksperimentets næstsidste dag med familien Wiedemeijer er sønnen Stijn med på noget ekstremt. Derfor laver mexicaneren Juan Carlos Estrada mad. På menuen står blå tortillas og græshopper! Hvordan reagerer familien på det?
For at gøre eksperimentet færdig med familien Wiedemeijer vil den koreanske kok Tim lave mad til familien i dag. Hvordan reagerer familien på den krydrede bibimbap?
På eksperimentets første dag med familien Langereis møder Rob familien fra Groningen. I dag kommer de peruvianske kokke Alberto og Genaro for at lave deres traditionelle ceviche. Hvordan vil bondefamilien reagere på en middag med rå fisk?
På eksperimentets andendag med familien Langereis kommer marokkaneren Jamila Winwood for at tilberede en vegetar-tajine. Hvordan reagerer familien på den anden ret uden kød på stribe?
I dag laver den indonesiske kok Mug Elias mad på gården. Det er ret spændende for Annely, der ikke så godt kan lide ris. Og vil familien værdsætte den krydrede sambal goreng tempeh og sajoer lodeh?
I dag laver de surinamesiske søstre Aretha, Moreen og Martha Waal mad til familien. I det mindste er der kød på menuen, men vil familien Langereis kunne lide det saltede kød? Og dertil serveres bitre grønsager!